jagersma_vloer_3_550x502

Optimale behandeling van uw vloer

Zoveel vloeren en zoveel manieren om deze te onderhouden en te reinigen. Wij hebben de kennis en de ervaring om de vloeren van uw pand optimaal te behandelen.

Tegelvloer of natuursteen

Een keramische tegelvloer of een vloer van natuursteen behandelen en reinigen is specialistisch werk. Dit vraagt om de juiste kennis van de reinigingsmiddelen en het goed om kunnen gaan met de speciale machines hiervoor. Een goede behandeling geeft uw vloer de juiste uitstraling aan uw pand en daarbij beschermt het tegen vuil en vocht.

Linoleum

Een linoleum vloer vraagt niet veel onderhoud maar het is van groot belang om deze geregeld te reinigen om vlekken en krassen te verwijderen. Om de vloer echt goed te onderhouden is het aan te raden om de vloer niet enkel te reinigen, maar ook te behandelen. Reinigt, beschermt en stript u de vloer wanneer nodig? Dan kunt u decennia lang genieten van een glanzende linoleum vloer.

Tapijt

Tapijtreinigen volgens de Bonnet Padmethode. Hiermee zijn vlekken en vervuiling eenvoudig te verwijderen. Deze methode van tapijt reinigen is veel droger dan bijvoorbeeld de extractiemethode. De extractiemethode gebruiken we als er sprake is van ernstige vervuiling van het tapijt. Het is een dieptereiniging.

 Houten vloer

Houten vloeren kunnen we voor u opnieuw opschuren en behandelen.

Comments are closed.